Alakformálás

Horváthné Döme Erika Tel.: 06-30/232-20-37
Horváthné Döme Erika vagyok, 14 éve dolgozom a szépségiparban. Próbálok segíteni a fogyni, szépülni vágyóknak, illetve a masszázzsal az ízületi-, mozgásszervi problémákkal küzdőknek, vagy csak egyszerűen a pihenni, relaxálni vágyó embereknek. A fő profilom a gyógy- és sportmasszázs, illetve a fogyasztó, alakformáló kezelések.

Először a gyógymasszázst tanultam ki, majd a reflex talpmasszázst és megismerkedtem a keleti masszázsokkal is, mint a schiatscu, a thai masszázs és a jumeinho. A célom segíteni a különböző mozgásszervi problémákon, mint pl. a gerincsérv, lumbvágó, vagy egy sportsérülés. Ezek mellett még tanultam egy kis kineziológiát, kismama masszázst és sportmasszázst is, hogy minél nagyobb szakértelemmel nyúlhassak a hozzám forduló emberekhez.

Menet közben ismerkedtem meg az alakformáló kezelésekkel, mint a kontúrfásli és az aromaterápiás karcsusító testkezelés és a mellfeszesítő kezelés. Ezekkel a kezelésekkel nem csak fogyasztani lehet, hanem helyreállítani a test esztétikus kontúrját, feszesíteni a kötőszövetet, eltüntetni a narancsbőrt és nem utolsó sorban energetizálják a szervezetet, relaxálnak.

Alakformálás

A Kontúr Fáslizás egy teljesen természetes és hatásos módja annak, hogy látványosan csökkentsünk a testméreteken, méregtelenítsük az egész testet, hatásosan lépjünk fel a cellulit és nyúlási csíkok ellen, megtisztítsuk és feszesítsük a bőrt, és a végén újult energiával feltöltődve, teljesen megfiatalodottnak érezhessük magunkat a csodálatosan sima és selymes bőrünkben.

A kezelések során a testre speciális összetételű Mélytengeri Anyag (Body Clay) oldattal átitatott fáslikat helyezünk fel. Amint a Body Clay oldatba beáztatott fáslikat felhelyezzük a teljes testre, a hatás egy óriási dunsztkötéshez hasonlít. A méreganyagok a Body Clay hatására a pórusokon keresztül kiszívódnak a bőrből. A lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek a simább és szilárdabb izomalapra tömörödnek. A bőr és a kötőszövet visszanyeri feszességét és rugalmasságát.

Szakemberünk meg fogja kérni, hogy töltsön ki egy egészségügyi kérdőívet. Diagnosztizálja Önt, majd megbeszélik az elérendő célokat. Megmérik az Ön körméreteit a test különböző pontjain. Ezeket a pontokat megjelölik, hogy a fásli eltávolítása után ugyanezeken a pontokon újra megmérhessék a méretcsökkenést.
Szakemberünk ezután kb 30 fáslit helyez fel az Ön testére - megemelve a pelyhüdt popsifeleket és melleket, behúzva a derekat - testszobrászként ideális alakra formálva kontúrjait. Tekercselés után felsegítenek Önre egy könnyű vinil ruhát, hogy a test kellemesen meleg maradjon. A következő 60 percben Ön pihenhet, vagy a hatás fokozására könnyed hajolgatást és nyújtó gyakorlatokat végezhet. Azután a fáslikat eltávolítják. A bőr megszáradása után Önt újra megmérik.

Mennyit fogok fogyni?
A kontúrfáslizást elsősorban a testméretek csökkentésére és nem a súly csökkentésére tervezték. Az átlagember mérete a kitöltött mérettáblázat összesítése szerint általában 20 és 30 cm között csökken már az első fáslizás után, az ügyfél adottságaitól függően. Az elért eredmények a kezelés utáni napokban fokozódnak. Három -öt kezelés után átlagosan 60-90 cm halmozott méretcsökkenés várható, mely egy-két konfekció méretnyi méretcsökkenésnek felel meg.

A kontúrfáslizás az urak által is közkedvelt, mivel jelentős mértékben csökkenti a hasméreteket.

alakformálásTartós lesz a méretcsökkenés?
Tapasztalataink szerint a méretcsökkenés addig marad meg, amíg Ön nem szed fel extra súlyt. Hosszantartó eredmények megőrzése érdekében időnként fenntartó kezelés ajánlott.

Mit tesz a Kontúr Fáslizás a bőrömmel?
A fáslizs megtisztítja és méregteleníti a bőrt és ügyfeleink elmondása szerint bőrüket nagyon puhának, simának és feszesebbnek érzik a kezelés után. Sok ügyfelünk már csak a méregtelenítő hatásért is kedveli a fáslizást.

Segít a fáslizás halványítani a nyúlási csíkokat?
A bőr megfeszülésének eredményeképpen elhalványodnak, és kevésbé észrevehetők lesznek a terhességi csíkok és műtéti hegek.

Hány kezelésre lesz szükségem?
Ez attól függ, hogy mik az Ön céljai. MEnnyire laza a bőre, milyen gyorsan gyűlnek újra össze a méreganyagok és hogy csak méretet akar-e csökkenteni, vagy teljes méregtelenítést szeretne.
A Total Contour Wrap kezelés rendkívül időt kímélő 3-5 fáslizó kezelésből álló kra általában optimális hatást fejt ki, 7-10 naponta ismételve.

Az aromaterápi és a fáslizó módszer ideális kombinációja:

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk.
Az aromaterápiás fáslizó módszerönk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni! A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajak, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről. A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok!

Kinél alkalmazható ez a kezelés?
Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenkinek számára alkalma, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es eredmény sem számít ritkaásgnak). Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?
Általánosan mondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk a súlyos betegségek esetén, diabetesz, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakciók esetén.

Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel?
Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után, azonnal centiméterekben mérhető. Erőteljes cellulite csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre. Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

Hány kezelésre lesz szükségem?
Ez attól függ, hogy mennyit szeretne karcsúsodni, mennyire laza a bőre, a nyúlási csíkok állapotától, illetve a cellulitisz fokától. Általában a szalonokban és kozmetikákban 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlunk, heti 2-3 alkalommal. Szüksége esetén több kúrát alkalmazunk, mely során néhány hónap alatt még a legeredménytelenebbnek tűnő esetek is látványosan átalakulnak.

A kezelés folyamata?
A kezelendő helyekre szakemberünk vékony rétegben bemaszírozza az alakproblémájának megfelelő aroma olajat. Ezt követően begöngyölik az Ön egyedi adottságainak megfelelő illóolaj és gyógynövény extraktokkal átitatott fáslikba. A hatóidő 45-60 perc, mely idő alatt Ön pihenhet. A hatóidő alatt először melegségérzetet, majd belső hűvösség lép fel, mely effektus az alsó rétegekben meginduló zsírleépítés testi érzete. Ezután a fáslikat eltávolítják, és befejező kezelésként bemszírozzák az Ön kötőszövetének megfelelő utókezelő gélt.

Mit kell tennem a megfelelő hatás érdekében?
- 3-4 órával a kezelés előtt nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápértékeket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!
- fogyasszon legalább 2,5 liter napi folyadékot. Cukormentesvitaminitalokat, ásványvizet, vizelhajtó méregtelenítő teákat. A megfelelő folyadék mennyiség elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet eredményesen tudja lebontani a tárolt zsírokat.
- Alkoholt és szénsavas italokat ne igyon!
- Közvetlenül a kezelés után ne napozzon, vagy szoláriumozzon!
- Kezelés után 3-5 óráig ne tusoljon!
- Ha teheti, a testsúlycsökkentést segítse elő egy Önnek megfelelő, egészséges diétával!

Szolgáltatásaim:
alakformálás:
- kontúrfásli,
- aromaterápiás karcsusító testkezelés,
- mellfeszesítő kezelés,
Árak:
Alakformáló, fogyasztó kezelések:
aromaterápiás karcsúsító testkezelés: 5.600 Ft
bérlet vásárlása esetén (10+1): 56.000 Ft
kontúrfásli: 25.000 Ft
bérlet vásárlása esetén (2-t fizet 3-t kap): 75.000 Ft helyett 50.000 Ft
mell feszesítő kezelés: 4.800 Ft
Az árak 2011. december 31-ig érvényesek.
honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter