Biológiai bőrfiatalítás

A biológiai bőrfiatalítás a hagyományos kozmetika és az orvosi plasztikai beavatkozás között helyezkedik el. A módszer alapja a bőr regenerálódásának elősegítse.

A bőrben nem csak hatóanyagot viszünk be, mint más normál kozmetikai kezeléseknél. Speciális gépi kezelésekkel és biomolekulák bőrbe juttatásával a ráncok jelentősen csökkenek, a bőr kisimul. A tudatos ápolással a plasztikai beavatkozások szükségessége késleltethető.

Dr. KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supperting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújulásán alapul. A c.s.m. befolyásolja sejtjeink életerejét és regenerációs képességét, információt hordozó molekula.

Nem a kor az, ami zavar bennünket, csak a szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket és a pozitív kisugárzásunkat féltjük.
A biológiai öregedés folyamata 25 éves korunktól kezdődik a szakirodalom szerint. A korral járó eltéréseket az arcon, a testen ma már a korszerű technológiákkal tudatosan késleltethetjük.
Első lépés a cél elérése érdekében egy konzultáció szakemberrel. Fontos mindig a bőr jelen állapotához igazítani a szükséges kozmetikumokat, technológiákat. Kozmetikusként elmondhatom, hogy a modern tudomány segítségével látványos eredményeket érhetünk el (- 7 év). A biológiai ránckorrekció a hagyományos kozmetikai és az orvosi plasztikai beavatkozás között helyezkedik el.
Az öregedési folyamat gyorsasága, minősége a sejtek molekuláris zavaraival is magyarázható. A sejtek megfelelő működéséhez szükséges biomolekulák elváltoznak, illetve már nincsenek elegendő mennyiségben. Célunk a szervezet ezen kimerülő készleteinek feltöltése. Dr KLEANTHOUS kutatásának eredménye a cell supporting molekulák (c.s.m.) ismerete. Ezek a molekulák akadálytalanul jutnak át a sejthártyán és a citoplazmában segítik az anyagcsere forgalmat és a csökkent funkciókat megerősítik, biztosítja az egészséges sejtnövekedést. KLEANTHOUS bőrregenerációs, fiatalító kúra az arc, a nyak, a dekoltázs, és a kezek kúrája. A kezelések során méregtelenítjük a szöveteket sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia). A bőrfiatalítás alapegységében a sejtben hat.

Mit jelent ez?

  • nő a szövetek vízkészlete, megújulás következik be a hámban és a kötőszövetben is, helyreáll az anyagcsere
  • hajszálértágulatok enyhülnek
  • finomabb pórusok
  • bőr kisimul, csökkennek a ráncok


A SkinTone - sono beauty lifting (anti-aging kúra) kezelés alkalmazható kúraszerűen (6 alkalom), mint megújító terápia, de különálló kezelésként is. Hölgyeknek és Uraknak egyaránt ajánlom.

A SkinTone - sono beauty lifting kúra nem csak rendkívül hatásos, hanem hihetetlenül kellemes kezelési program. 2-3 héten belül 6 kezelés követi egymást, melynek során az Ön bőrét a lehető leghatékonyabb és legintenzívebb hatóanyagokkal kezeljük:
Stressz oldás - letisztítás - lágy enzim peeling - feszesítő c.s.m. tartalmú maszk - nedvességfeltöltés hosszú távra hyaluronnal - sonorezonancia, mely segíti a sejtek anyagcseréjét - maximális hatóanyagbevitel a Skin Tone termékekkel - KLEANTHOUS akupresszúrás masszázs. Próbálja ki Ön is.

AJAK ápolás c.s.m. molekulákkal

Proteinben gazdag, cell supporting molekulák (c.s.m.) dús keveréke segíti a bőr sejtjeinek pozitív és tartós működését.
Tartósan megőrzi és ápolja az ajkak természetes körvonalát és teltségét.
Perfect Lips ajakápoló otthoni használatra és 6 kezelés Sonostar MATRIX ultrahang géppel a kozmetikában.

A Kleanthous termékek széleskörű bemutatása:
http://kleanthous.hu/
honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter