Csokoládé SPA

A szépségszakma szakembereinek összetett feladatuk van. A civilizációs betegségek és problémák kezelése és a fiatalosság megőrzése egyaránt feladatunk, tehát az igazi szépségápolás a belső rend helyreállítását és megtartását is megcélozza. Egyes filozófiák szerint az egészség és a szépség belülről fakad. A SPA lehetőséget nyújt a törődésre, önmagunk kényeztetésére.
A kezelés célja a szervezet méregtelenítése a bőrön keresztül. Lazítás, stressz oldás az endorfin (boldogság hormon) szint emelése. A bőr regenerálása, táplálása, feszesítése.
Kezelés során a bőrt előkészítjük egy speciális cukor peelinggel, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, élénkíti a vérkeringést, puhítja a bőrt és a hatóanyag számára megnyitja az utat. Következő lépésben melegített kozmetikai csokoládépakolást simítunk az arcra, nyakra, dekoltázsra és teljes relaxáció mellett a kezeket vesszük ápolásba (peeling és hatóanyagos masszázs). A pakolást meleg kompresszoros ruhával eltávolítjuk és utána jön az energizáló masszázs, kakaóvajat és narancsolajat tartalmazó lágy masszázskrémmel.
honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter