Seborrhea dermatitis tüneti kezelésének megoldása

Az emésztőrendszer mikrobiológiai zavarából eredő bőrprobléma fájó, égő, esztétikailag kellemetlen elváltozást okoz. Ezt a genetikailag öröklött problémát már a stressz, az étkezési szokásaink nagymértékben befolyásolják. Na de kinek az életébe nincs manapság stressz? Szinte nincs ilyen ember, de megoldás mégis van!

A Sononstar MATRIX ultrahang géppel salaktalanítjuk a sejtközötti állományt, ezáltal fellélegezhet a bőr. A bőr több funkciót is ellát: kültakaró, első védővonal, biológiai és fizikai határ. A bőr elsődleges feladata a szervezet külvilágtól való elhatárolása. A bőr tulajdonságai folytán védő-, kiválasztó-, hőszabályozó-, érzékelő, felszívó és légzőszerv.

Mindannyian megéltük már egy fűszeres vagy nehéz étel, alkohol (kinek mi az érzékenysége) fogyasztása során megjelenő bőrirritáció (acne) megjelenését. Ezek a kicsapódások, salakosodások történnek a seborrhea dermatitisnél is. Tehát célunk a salaktalanítás és utána egy védő krém (nem steroidos) használata.

Teljesen tünet mentessek lehetünk havi 1-2 SONOSTAR MATRIX ultrahangos kezelés és a VERNIX CASEOSA krém (Pascaud termékcsalád tagja) használata segítségével.
honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter