Műköröm

Kun Szilvia Tel.: 06-20/210-32-18
Folyamatosan követve a divatot szeretnénk az Ön igényeinek megfelelő műkörmöt építeni, legyen szó klasszikus francia, vagy a legújabb trendnek megfelelő 3D-s virággal díszített "stiletto" vagy "pipe" körömről!

Célunk nem csak a tartós műköröm építése, hiszen a levegősödés mentes műköröm alapkövetelmény kell legyen, de szeretnénk minden vendég egyéniségének, stílusának megfelelően díszített körmöt készíteni, mely a szürke hétköznapokat ünneppé varázsolja.

Élvezze Ön is a kényelmet, hogy kezei mindig szépek és ápoltak!

A körmöket kb 3 hetente kell "feltölteni". A jól megépített műkörömnek eközben nem szabad "levegősödni", elválni a saját körömtől. Ezért is dolgozunk kizárólag csúcsminőségű anyagokkal. A díszítéseknek csak a fantázia szabhat határt! Minden elképzelést megvalósítunk! Ha nincs ötlete, segítünk! Több mint 100 zselé illetve porcelán színnel állunk rendelkezésére.
23 napos műköröm

A műkörmöket minden alkalommal a vendég elképzelése szerint díszítjük

3D-s virággal Akrilfestékkel Beépített díszekkel


Nem kell többé aggódnia rágott vagy széles körmei miatt! Az épített körmök előnye, hogy nem használunk előre gyártott és hajlított műanyag tipet, így bármilyen körömformához tudunk alkalmazkodni, és nincs ragasztó, ami az állandó feszítéstől elfárad, miáltal a köröm leesik. A köröm saját színéből létrehozunk egy hosszabb körömágyat, esztétikusabbá, kecsesebbé téve ezzel a kezet.

előtte utána


Pedi-zselé

Próbálja ki szolgáltatásunkat, az akár hat hétig tartó zselét lábujjain. Körmei hetekig tökéletesek lesznek, a lakkal ellentétben, ez sem a vízben, sem a zárt cipőben nem sérül. Nincs száradási idő, hisz ideje fontos számunkra.

Árak:
Manikűr 1.800 Ft
Parffinos kézápolás 1.800 Ft
Hialuronsavas, collagénes, C-vitaminos kézápolás 2.300 Ft
Saját köröm megerősítése leáztatható zselével 3.400 Ft
Francia 3.800 Ft
Műkörmök, töltés, zselés, porcelán épített 4.800 Ft
Francia (körömágy hosszabbított; csillámos,színes véggel) 5.200 Ft
Pótlás 550 Ft
Összecsiszolás 1.000 Ft
Eltávolítás 1.000 Ft
Tartós lábujjdíszítés (Pedi- zselé) 3.200 Ft
Lakkozás, díszítés 900 Ft
Kagyló, szárazvirág stb. beépítése 500 Ft
Díszítő kövek 30 Ft / db
Épített porcelán virágok 100-300 Ft / köröm
honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter