Sminktetoválás LONG - TIME - LINER technológiával

Ma az ápoltság és a személyiség kifejezésének kultúrája odáig fejlődött, hogy a kozmetikai világban jelen van a Permanent Make-up, azaz a tartós smink.


Különösen azok számára javasolt, akik ébredéskor már kifogástalan sminket szeretnének, nem látnak elég jól (a szemüveg zavaró), hogy sminkeljék magukat, sportolnak (úszás, búvárkodás, futás, aerobik, stb.), valamint balesetből kifolyólag hiányzó vonalak pótlására, az arc kifejezőképességének helyreállítására alkalmazható.

A tartós smink lehetőségei:

  • a szempilla, a szemöldök hiányzó vonalainak újrafestése, hosszabbítása, finomítása
  • szemek, ajkak vonzó hangsúlyozása
  • ajaknagyobbítás, teljes ajakszínezés, ajakkontúrozás
  • sebhelyek, pigmentzavarok összehangolása a bőr színével
  • javítások: rossz színű, rossz formájú tartós smink korrekciója
  • szájkontúr, szempilla korrekciója baleset vagy betegség után.


A Permanent Make-up tartós, de nem végleges eljárás, ellentétben a tetoválással. Tartóssági ideje 3-5 év. Ezzel a módszerrel a festék csupán az epidermisz második rétegébe jut.
Joggal kérdezhetjük miért is jó ez Nekünk? A válasz nagyon egyszerű: az évek során a gravitáció hatására kötőszövetünk minősége megváltozik, így a vonalak megereszkednek, amely szomorkás arcot adhat. Sőt a divat is változhat, így formát és színt is változtathatunk.

A steril csomagolású, egyszer használatos akupunktúrás tű tiszta és célzott munkát tesz lehetővé. A kezelőfejbe épített nyomásérzékelő és teleszkóprendszer biztosítja, hogy a tű a festéket mindig a szemcsés rétegbe üttesse be. A vendég a kezelés után rögtön újra végezheti a megszokott tevékenységeit.

A kívánt vonalakat a pigmentálás előtt precízen megrajzoljuk, a vendég egyéniségével összhangban lévő színtónust közösen kiválasztjuk. Nagyon fontos a tartós smink esetében a szín megválasztása.
A színeket két nagy csoportba osztjuk: hideg és meleg, ezen belül: világos, közép és sötét színeket különböztetünk meg. A színek a beültetés után oxidálódnak, ezért kissé sötétebbek először, majd világosabbá válnak. A végső szín általában négy hét után látható.
A tartós smink készítése során alaposan analizáljuk a bőr tónusát, az arc alakját, megtervezzük a megfelelő alakot, hogy a kívánt összhatást érjük el. A Permanent Make-up biztonságos kezelési eljárás. Az esetlegesen felmerülő fájdalomérzet miatt felületi érzéstelenítőt használunk. A festékbevitelt korrekcióval megerősítjük, így esetleges színváltoztatásra is mód van.
honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter