Tartós szőrtelenítés IPL technológiával

Napjaink esztétikai problémáira egyre hatékonyabb technológiák állnak rendelkezésünkre. A hosszú távú szőrtelenítés ma létező legmodernebb eljárásai közé tartozik az Intense Pulsed Light (IPL) technológia.

Az IPL alkalmazásával a nem kívánt szőrzet eltűntethető bármely testrészünkről.


A kezelés alatt kibocsátott fényenergiát a szőrszál pigmentje (melanin) elnyeli, ami hővé alakul. A hőenergia ezt követően a szőrszálon keresztül eljut a papilláig, ami így károsul, miközben a bőr sértetlen marad. A hagyományos szőrtelenítő eljárások során felmerülő probléma (szőrtüszőgyulladás, kipattogás) elkerülhetőek ezzel a kezelési eljárással. Az IPL különböző hullámhosszok széles skálájával működik (570 - 1200 nanométer), és így lehetővé válik a test eltérő adottságú területén való felhasználása. A kutatások eredményei alapján az IPL kíméletes, hatékony és biztonságos szőrtelenítési megoldást jelent bármely bőr és szőrszín kombinációjára alkalmazva (kivéve a színtelen és nagyon világos szőr esetén). A kezeléseket 6 hét elteltével kell megismételni a tartós eredmény eléréséhez, mivel a szőr csak az anagén növekedési ciklusában juttatja el a hőenergiát a papilláig, amitől a szőr növekedési mechanizmusa lelassul és megszűnik. A szükséges kezelések száma az egyén adottságaitól függ.

Hat-kilenc alkalom, 80-90 százalékos eredményt ad. Tapasztalataink alapján elmondható, hogy minőségi és mennyiségi változás figyelhető meg már az első kezelések után is. Az emberiségnek a természet erejét felülmúlnia még nem sikerült, így ezeket a kezeléseket időszakosan ismételni kell egy-egy alkalommal a kúra után (hormonszint változás, gyógyszer mellékhatása, alvó hajhagymák aktiválódási oka miatt). A kezelés kínálta lehetőség az esztétikai problémák megszűntetését segíti. Kozmetikusként mindenkinek ajánlom.
honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter