UV mentes barnítás

Kun Szilvia Tel.: 06-20/210-32-18
Természetes, gyönyörű barna bőr, egészségesen, gyorsan!
Ha nem a szoláriumozás és a napozás híve, de szeretne gyönyörű barna bőrszínt, akkor ezt Önnek találták ki!

uv mentes barnításAz előkészített bőrt egy természetes cukornád kivonatot (DHA) tartalmazó oldattal permetezzük át, melynek hatására bőre azonnal egyenletesen napbarnítottá válik! Nem kell napokat várni a kívánt szín eléréséhez, mert a szalonból kilépve rögtön láthatjuk az eredményt, a gyönyörű és természetesen barna bőrt! A barnulás azonban még további 6-8 órán keresztül tart. A folyamat további előnye, hogy a barna szín elérése teljesen biztonságos, hiszen a bőrt nem érik káros UVA és UVB sugarak. Mivel a készítmény csak a bőr felső rétegét színezi meg, hosszú távon sincs semmilyen káros hatása! Az elért szín teljesen vízálló és általában 7-10 napig tart, a bőr hidratáltságától függően.

Ha Önnek problémás a bőre akkor sem kell lemondania az UV mentes barnításról, hiszen ajánlott bármilyen bőrtípusra, napallergiásoknak fehér-, érzékeny-, májfoltos, abyajegyes bőrűeknek sem kell lemondania a barnaságról.

Az UV mentes barnítás kezelése előtt

uv mentes barnításMivel a készítmény csak a bőr felső 25%-ában fejti ki hatását, javasolt az elhalt hámréteg eltávolítása minden kezelés előtt! A barnítást megelőző napon mélykezelje bőrét az "amber sun coral salt skrub" vagy ehhez hasonló bőrradír segítségével. Így a spray mélyen a bőrbe ágyazódhat, és egy ragyogóaranybarna színt eredményez.
Amennyiben száraz, hámló bőrre kerül, a fakulás során barnasága kevésbé természetes, egyenetlen színűvé válik, és az eredmény is rövidebb ideig látható.
Közvetlen a kezelés előtt tusolás és testápoló, hidratáló krém használata nem ajánlott. A legjobb eredmény érdekében ne sminkeljen. Kérjük viseljen laza ruházatot.

Az UV mentes barnítás kezelése után

A kezelés után kerülje a vizet legalább 6 órán át. Kerülje az izzasztó tevékenységet, mert ez foltossá teheti bőrét. Barnaságának megőrzése érdekében használjon amber sun pro long testápolót. A bőrápoló nemcsak a barnaságot hosszabítja meg, de frissítő ragyogást nyújt bőre számára.

Nem kell lemondjon a barnaságról!
honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter